Balloner til Butik

Balloner til Butik

Balloner til Butik. Brug balloner når du åbner ny butik, holder fødselsdag, fejre en ombygning, holder season tema, black Friday eller udsalg. Ballonsøjler eller en ballon bue er de to former for ballondekoration vi opsætter mest rundt i hele landet. Om du ligger ude i hovedgaden eller inde i et butikscenter så får du helt sikkert de besøgendes opmærksomhed.

Læs mere
Balloner til Firmafest

Balloner til Firmafest

Firmafest, Workshop og Balloner Sommerfest, Julefrokost, Nytårskur, fødselsdag eller måske en Workshop i firmaet er lige om hjørnet og der mangler noget der ligesom skal markeres. Det er en dag hvor alle medarbejder fra alle afdelinger mødes og hvad er bedre end at blandt andet at bruge balloner til at løsne lidt op. Det er altid festligt og en ballon kan bruges til mere end pynt. Lad din fantasi få frit spil og brug balloner til en workshop i stedet for bolde eller post it sedler eller brug ballonerne som pynt til din firmafest.

Læs mere
Balloner til Bryllup

Balloner til Bryllup

Ballon Bryllup,Når to mennesker vælger at siger ja til hinanden i Kirken eller på rådhuset, plejer de efterfølgende at skulle holde en kæmpe fest. Kærlighed overgår alt og dagen er en hel speciel af slagsen. Festlokalet til brudeparret skal pyntes op og en ballon til bryllup kan sige mere end tusind ord.

Læs mere
Balloner til Bryllupsdag

Balloner til Bryllupsdag

Æresport i Balloner Bryllupsdag.Hvornår har du bryllupsdag? Det har du hvert år fra den dag du blev gift og der er et navn for hvert år. For eksempel hedder din bryllupsdag når du har været gift i 5 år ”Træbryllup” men de Bryllupsdage der som regel bliver fejret med fest og æresport, er Kobberbryllup 12,5 år, Sølvbryllup 25 år, Guldbryllup 50 år.

Læs mere
Balloner til Fødselsdag

Balloner til Fødselsdag

Ballon til fødselsdagEn fødselsdag er ikke en rigtig fødselsdag uden balloner. Hvert år har du og alle du kender fødselsdag.Den danske fødselsdagstradition er at give gaver som i mange andre lande. I vores land fejres det ofte med fødselsdagssang, fødselsdagslys, flag og Fødselsdagsballoner.Her på siden kan du finde nogle af de opgaver vi har lavet og vi har lavet mange flere.Det kan være du vil overraske en kollega på dit arbejde med balloner når han eller hun møder op. Måske du vil sætte en ballon på en gave, eller nå dit barn, kæreste eller ægtefælle har fødselsdag, så pynt op med balloner der står klar nå han / hun står op.Balloner til fødselsdag

Læs mere
Balloner til Konfirmation

Balloner til Konfirmation

Event til KonfirmationVelkommen i de voksnes rækker. Konfirmation er en kirkelig handling, som bekræfter dåben hvor du går fra barn til voksen. Ofte planlægger man denne dag lang tid i forvejen, der skal bestilles lokale og pynten til konfirmationen skal også være på plads.

Læs mere
Balloner til Studenterfest

Balloner til Studenterfest

Event til Studenterfest / Studentergilde Studenterfest En studenterfest er en helt særlig fest du som regel kun får lov at fejre 1 gang i dit liv. Man fejrer, at en studerende nu er blevet student og har fået sin studenterhue, vedkommende er blevet færdig med sin uddannelse. Normalt får man en rose når man kommer ud fra sidste eksamen, men nogen giver også en ballon.

Læs mere
Balloner til Gallafest

Balloner til Gallafest

Balloner til Gallafest Event Gallafest En promenadedans, almindeligvis kaldet en prom på amerikansk engelsk, er en dansefest for gymnasieelever. Frem med den røde løber, puds skoene og kom glad til denne begivenhed der typisk afholdes i slutningen af ​​skoleåret.

Læs mere
Balloner til Babyshower

Balloner til Babyshower

Event til Babyshower og Gender Reveal

Læs mere