Ballondrop DAD

Ballondrop DAD

Til 2 koncerter i træk med D-A-D sørgede vi for ballondrop. Den ene til DMA på live TV.Det er selvfølgelig altid sjovt at lave ballondrop til alle fester. Men når man får en chance for at gøre det for selveste D-A-D så er det bare om at slå til. Danmarks ældste rockgruppe, skulle optræde ved DMA og efterfølgende til deres sidste Koncert i Ballerup Arena som et punktum på deres lange turne

Læs mere
Ballondrop Danfoss

Ballondrop Danfoss

Sommerfest hos Danfoss, Thomas Helmig spillede. Danfoss skulle holde sommerfest i Sønderjylland og havde bestilt et kæmpe partytelt. Temaet var "Vi maler byen rød" Thomas Helmig skulle spille hele aften og efter sigende skulle Birthe Kjær selvfølgelig også komme og synge den kendte sang.

Læs mere
Ballondrop Stenhus Gymnasium & HF

Ballondrop Stenhus Gymnasium & HF

Årlig fest på Stenhus Gymnasium & HF Vi har efterhånden besøgt Stenhus Gymnasium & HF i mange år.Denne opgave bestod i 3x500 balloner i net hvor der kunne trækkes i en snor og ballonerne ryger ned på dansegulvet.De unge elsker det og det sætter ekstra gang i en fest.

Læs mere
Tivoli Hotel & Congress.

Tivoli Hotel & Congress.

Den 18. Januar. Der skulle holdes firmaevent for et amerikansk firma hos Tivoli Hotel & Congress Center.Ballonbutikken fik sat 3 net op med balloner i kundernes farver.

Læs mere